بررسي تاثيرات جانبي استفاده از  PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي خصوصيات كيفي
 بررسي تاثيرات جانبي استفاده از  PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي خصوصيات كيفي

پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از
PETبه عنوان يك ماده بستهبندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه

شامل 18 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

فرمول شيميايي و ساختار PET:

مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني:

و... .

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

انواع PET و ميزان عبور نور از آن‌ها و خواص حفاظتي آنها درمقايسه با پلي‌مرهاي ديگر جهت بسته‌بندي شير:

1- PET شفاف و معمولي

يك بطري PET شفاف حاوي شير به طور طبيعي تنها محتويات شير را در برابر طيف نور، تنها تا طول موج nm320 محافظت مي‌كند. در حاليكه طيف نوري كه باعث ايجاد طعم بد و تخريب ويتامين‌هاي شير مي‌شود بين طول موج nm500-nm380 مي‌باشد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

petkhososiat-kaifi_1682824886_60185_8524_1924.zip1.12 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت